Edustukset

Tarjotakseen asiakkailleen parhaat ratkaisut, Insta toimii verkottuneesti, tehden yhteistyötä johtavien ilmailualan toimijoiden kanssa. 

Insta edustaa Suomessa seuraavia lentokoneiden elektroniikkalaitteita, MIL-STD-komponentteja sekä puolustus- ja erikoiselektroniikkalaitteita valmistavia yhtiöitä:

Rockwell Collins on vuonna 1933 perustettu amerikkalainen sekä siviilipuolen että sotilaspuolen ilmailuradioihin, avioniikkalaitteisiin, GPS-laitteisiin ja informaatiotekniikkaan erikoistunut maailmanlaajuinen yritys. Suomen puolustusvoimien kaikilla puolustushaaroilla on käytössä Rockwell Collinsin laitteita ja järjestelmiä.

Insta on toiminut vuodesta 1976 lähtien läheisessä yhteistyössä Rockwell Collinsin kanssa.
International Sales Representative for Rockwell Collins Government Systems

Lue Rockwell Collinsin tarjoamasta lisää osoitteesta www.rockwellcollins.com


Data link Solutions, L.L.C.

DLS on Rockwell Collinsin ja BAE Systemsin yhteisesti omistama yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus taktisten datalinkkijärjestelmien toimittamisesta. Insta on tehnyt läheistä yhteistyötä DLS:n kanssa noin 10 vuoden ajan. 

Tutustu DLS:n tuotteisiin osoitteessa www.datalinksolutions.net


Harris Corporation

Harris tunnetaan Suomessa parhaiten pimeänäkölaitteiden (ent. ITT Defense ja Exelis Night Vision) ja sotilaskäyttöön tarkoitettujen radioiden ja erikoisjärjestelmien valmistajana. Insta huoltaa ja korjaa lentäjien pimeänäkölaitteet (Night Vision Goggles). Insta tehnyt läheistä yhteistyötä Harrisin kanssa lähes 20 vuoden ajan.

Tutustu Harrisin tarjoamaan osoitteessa www.harris.com


DataPath on erikoistunut satelliittikommunikaatiojärjestelmiin. Ruotsissa toimiva yksikkö valmistaa helposti kuljetettavia ja jopa kannettavia satelliittiterminaaleja, joita on käytössä sekä siviili- että sotilasorganisaatioilla.

Lue DataPathin tarjoamasta lisää www.datapath.com


 

Tutustu myös Insta ILS:n omiin tuotteisiin.

Tuukkanen Jarmo Myynti & markkinointi, Edustukset +358 20 771 7608