Konsultointi ja osaamispalvelut

Ilmailualan erikoisasiantuntijuuden resursointi helpottuu ja tehostuu laadukkaan yhteistyökumppanin osaamista hyödyntämällä.

Ilmailualaan liittyvän erikoisosaamisen koulutus, konsultointi ja osaamisen ulkoistamispalvelut tarjoavat asiakkaalle mahdollisuuden hyödyntää Instan kokemusta, teknologiaymmärrystä ja sertifioitua laatua oman toimintansa kehittämisessä tai esimerkiksi tarkastuksissa, suunnittelussa ja onnettomuustutkinnoissa.

Soininen Ville Toimiala- ja vastuullinen johtaja Insta ILS +358 20 771 7576

Ilmailualan osaamispalvelut

Instan sertifioidut asiantuntijat huolehtivat ilmailualan erityislupia vaativista toimenpiteistä, tarkistuksista, testauksista tai muista tehtävistä. Ulkoistamalla erikoisosaamisen luotettavalle yhteistyökumppanille asiakkaamme varmistaa toimenpiteiden korkean laadun ja saamansa palvelun resurssitehokkuuden.

 

 

 

Ilmailu- ja puolustusalan erikoisosaaminen

Instan asiakkaat voivat hyödyntää ilmailu- ja puolustusalan sertifikaatteihin liittyvää suunnittelu- ja valmistusosaamistemme. Vuosikymmenten kokemuksemme laitteiden toimintaympäristöistä, vaatimuksista ja niihin liittyvistä ympäristöasioista tukee asiakkaan toimintaa.

Instan sertifioinnit kattavat muun muassa:

  • EASA Part-145
  • SVY SIM-To-Lt-001
  • SVY SIM-Tv-Lt-003

Koulutuspalvelut

Insta tukee asiakkaidensa toimintaa tarjoamalla ilmailualaan ja -teknologiaan liittyviä monipuolisia koulutus- ja konsultointipalveluita. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 

 

 

 

Ilmailualan tarkastuspalvelut

Instan sertifioidut ammattilaiset suorittavat erilaisia ilmailualan tarkastuksia, kuten lentokelpoisuuteen liittyviä tarkastuksia.

 

 

 

Koelentosuunnittelu

Insta tarjoaa asiakkailleen tukea ja osaamista koelentosuunnitteluun.

 

 

 

 

Onnettomuustutkinnan erityistutkimukset

Tuotamme onnettomuustutkintoja tukevia, laitteita ja järjestelmiä koskevia erityistutkimuksia. Onnettomuustutkinnan erityistutkimukset auttavat onnettomuustutkintaviranomaisia syiden selvittämisessä.

 

 

Insta ILS asiakkaita

Suomen puolustusvoimat
Viranomaiset
Siviiliviranomaiset
Siviili-ilmailu
Korkeateknologia-alat

Palveluvalmius myös mm.

Kumipyöräliikenne
Raideliikenne
Erikoisajoneuvot
Logistiikka
Automaatioteollisuus
Sairaala- ja laboratoriolaitteet ja järjestelmät
Tutka- ja radiolaitteet ja -järjestelmät