Insta ILS – avioniikan ja korkeateknologian elinkaaripalveluiden asiantuntija

Insta ILS Oy yhdistää avioniikan turvallisuusasiantuntemuksen, korkeateknologian ja -laitteet sekä vuosikymmenten kokemuksen edistykselliseen osaamiseen laadulla, jonka allekirjoittaa strateginen kumppani, Suomen puolustusvoimat.

Insta ILS palvelee järjestelmien ylläpidossa puolustusvoimien eri aselajien lisäksi viranomaisia ja siviiliorganisaatioita. Toimintaan kuuluu laaja-alaisia testaus-, tutkimus ja tuotekehityspalveluita. Edustuksessamme on myös avioniikka-alan johtavien toimittajien komponentteja, laitteita ja järjestelmiä. Sitoutumattomana toimijana varmistamme aina asiakkaillemme turvalliset ja elinkaaritarkastelussa huippulaatuiset ratkaisut.

Palvelua sertifioidulla laadulla

Insta ILS:n ilmailulaitteiden huoltovalmius kattaa siviili-ilmailun EASA Part-145 -määräysten mukaisesti toimilupaamme FI.145.0007 sisältyvien laitteiden huoltovalmiuden ja vastaavien sotilasilmailulaitteiden ylläpitokyvyn. Huoltotoimintamme piiriin kuuluvat myös ase- ja erikoiselektroniikan laitteiden ja järjestelmien ylläpitopalvelut. Kalibrointipalvelumme täyttää ISO 10012 -vaatimukset. 

Laadunhallintajärjestelmämme on AQAP-2110 sekä ISO 9001 -vaatimusten mukainen ja sertifioitu. Laatuamme seurataan jatkuvasti riippumattoman laatuyksikkömme toimesta.

Insta ILS:n sertifioinnit kattavat sotilasilmailun huoltotoimintavaatimukset Sotilasilmailumääräys SIM-To-Lt-001, sekä sotilasilmailun Tiedustelu, valvonta ja johtamisjärjestelmä –alan huoltotoimintavaatimukset Sotilasilmailumääräys SIM-To-Lv-003 mukaisesti.

Lisäksi noudatamme muun muassa seuraavia standardeja: Def-Stan 00-60, MIL-HDBK-217, MIL-STD-882, EN/IEC 60068-2-nn, EN 50155, MIL-STD-810, SFS-EN 61340, SFS-EN 12464, SFS-EN 14644, ISO/IEC 10012.

Kokenut kumppani

Insta ILS:llä on neljänkymmenen vuoden kokemus siviili- ja sotilasilmailun huoltopalveluista: juuremme ovat Instrumentointi Osakeyhtiöön vuonna 1973 perustetussa Ilmailuosastossa. Vuosikymmenten kokemus ilmailulaitehuoltopalvelussa ja laajan asiakaskunnan parissa on kerryttänyt Insta ILS:lle mittavaa osaamista, josta asiakkaamme hyötyvät joka päivä.

Osana Insta-konsernia

Insta ILS on osa Insta-konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta-konserni on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Tutustu Insta Groupin verkkosivuihin

Konsernin toiminnan kivijalat ovat sen neljä tytäryhtiötä:

Insta ILS Oy
Insta ILS on avioniikan ja huipputeknologian elinkaaripalveluiden asiantuntija.

Insta Automation Oy
Insta Automation on sähköautomaation ratkaisutoimittaja ja elinkaarikumppani.  Tutustu Insta Automationin verkkosivuihin.

Insta DefSec Oy
Insta DefSec on asiakkaidensa riippumaton asiantuntijakumppani turvallisuuden ja toimintavarmuuden varmistamisessa. Tutustu Insta DefSecin verkkosivuihin.

Intopalo Digital Oy
Intopalo Digital on teollisuusautomaation, liikkuvien laitteiden ja koneiden turvallisen digitalisaation asiantuntija. Tutustu Intopalo Digitalin verkkosivuihin.