Insta ILS - rekrytointi

Haluatko töihin Suomen johtavaan ilmailulaitteiden ja korkeateknologian ylläpitopalveluiden toimittajayritykseen?

Insta ILS Oy on Suomen johtava ilmailulaitteiden ja erikoiselektroniikan ylläpitopalveluiden toimittaja sekä testaus-, tutkimus- ja tuotekehitysorganisaatio. Huollamme laitteita ja huolehdimme järjestelmien ylläpitopalvelusta puolustusvoimien eri aselajeille ja viranomais- ja siviiliorganisaatioille. Asiakkaitamme ovat ilmailu- ja korkeateknologia-alat Suomessa ja kansainvälisesti. 

Henkilökunnallamme on vankka koulutus ja erikoisosaamista, jota ylläpidetään ja päivitetään jatkuvasti koulutusten avulla. Työskentelemme edistyksellisissä, korkeat laatu- ja turvallisuusvaatimukset täyttävissä toimitiloissa Tampereella.

Avoimiin työpaikkoihin haetaan rekrytointijärjestelmän kautta. Voit myös jättää järjestelmään avoimen hakemuksen, mikäli ilmoittamistamme paikoista ei tällä hetkellä löydy sinulle sopivaa. Kerro rohkeasti itsestäsi, niin otamme yhteyttä, kun sopiva paikka aukeaa. 

Insta ILS on osa Insta-konsernia. Insta-konserni on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Tutustu konsernin verkkosivustoon.

 

Insta ILS – avoimet työpaikat

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta Toimiala

Konsernin työpaikat

Katso kaikki Insta-konsernin avoimet työpaikat Insta Groupin sivuilta

Töissä Insta-konsernissa

Lue Insta Groupin sivuilla, millaista on olla instalainen.