26.4.2018

Insta DefSec toimittaa Ahvenanmaan uuden hätäkeskusratkaisun

Ahvenanmaan hätäkeskukselle (Alarmcentralen Åland) on tilattu Insta Response™ -järjestelmä, joka otetaan käyttöön vuoteen 2020 mennessä. Hankinnan toteuttaa Åda Oy poliisimestari Maria Hoikkalan toimeksiannosta.

Insta Response™ -järjestelmän turvallisuuden ja modernin tekniikan myötä Ahvenanmaan hätäkeskus tulee täyttämään edistyksellisen hätäkeskustoiminnan ja kattavan viranomaisyhteistyön vaatimukset. Suomen hätäkeskuslaitoksen uusi ERICA-hätäkeskusratkaisu pohjautuu samaan Insta Response™-tuoteperheeseen.

”Meillä on jo pitkään ollut suuri tarve saada käyttöön uusi järjestelmä”, sanoo hälytysmestari Karl Nordlund. ”Insta Response helpottaa ja tehostaa operaattoreiden työtä. Järjestelmä täyttää toiminnallisten ja saatavuusvaatimusten lisäksi korkeat tietoturva-, laatu- ja luotettavuusvaatimuksemme. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

”Ahvenanmaan ja Suomen hätäkeskusjärjestelmien asiakkuudet ovat Installe erittäin tärkeitä kotimarkkinassa. Menestys täällä muodostaa tärkeän perustan Insta Responsen kansainvälistymiselle. Tuotteen vahva asema takaa myös Ahvenanmaan hätäkeskukselle ratkaisun, jolla on pitkä elinkaari.” sanoo varatoimitusjohtaja Jari Mielonen.

Insta Response™ on herättänyt kansainvälisesti erittäin paljon mielenkiintoa ja on esillä tällä viikolla Sloveniassa järjestettävässä EENA-konferenssissa sekä toukokuun Critical Communications World-tapahtumassa Berliinissä.

Insta DefSec Oy on suomalaiseen perheyritykseen, Insta Groupiin kuuluva turvallisuuden ja toimintavarmuuden korkeateknologiayritys. Olemme riippumaton ja kokenut yhteiskunnan digitaalisen turvallisuuden varmistaja. Osaamisemme ydintä ovat puolustusratkaisut, hätäkeskusratkaisut, kyberturvallisuus ja älykäs analytiikka.

Katso myös: Nytt in- och utalarmeringssystem till Alarmcentralen i Mariehamn

Lisätietoja:

Katarina Donning, Åda Oy, +358 40 840 9563

Maria Hoikkala, Ahvenanmaan poliisi, +358 40 574 0590

Jari Mielonen, Insta DefSec Oy, +358 40 703 8383