22.6.2016

Insta kehittää ng Connect –ohjelmassa ratkaisuja digitaalisen identiteetin hallintaan IoT-ympäristöissä

Insta DefSec Oy on liittynyt jäseneksi IoT Communityyn, joka on osa Nokian perustamaa avointa innovoinnin ekosysteemiä, ng Connect -ohjelmaa. Insta kehittää ohjelmassa laajoihin IoT-ympäristöihin suunnattuja uuden sukupolven digitaalisen identiteetin hallinnan ratkaisuja yhteistyössä muiden jäsenten kanssa.

Installa on 30 vuoden kokemus PKI:sta (Public Key Infrastructure), digitaalisista identiteeteistä ja avaintenhallinnasta. Määrätietoisen panostuksen myötä yritys on saavuttanut vahvan aseman korkean turvatason PKI-ratkaisujen toimittajana Pohjois-Euroopassa sekä suurten tietoliikennealan yritysten PKI-kumppanina maailmanlaajuisesti.

Instan ratkaisut kattavat IoT-tietoturvan koko elinkaaren suunnittelusta käyttöönottoon ja ylläpito- ja tukipalveluihin. Avaimet käteen –järjestelmätoimitusten lisäksi Insta tuottaa PKI- ja digitaalisen identiteetinhallinnan palveluja SecaaS (Security as a Service) –mallilla auditoidusta, suomalaisesta korkean turvatason palvelukeskuksesta.

Instan tietoturvaliiketoiminnan johtaja Marko Hautakangas: ”Liittyminen ohjelmaan on luonnollinen kehitysaskel pitkässä, menestyksekkäässä kumppanuudessamme Nokian kanssa. Olemme innoissamme mahdollisuuksista, joita yhteistyö IoT-alan johtavien innovaattoreiden kanssa tuo tullessaan. Pääsemme hyödyntämään osaamistamme ja teknologiaamme kehitettäessä uuden sukupolven IoT-tietoturvaratkaisuja ja -liiketoimintamalleja.”

Giuseppe Targia Nokian Security and IoT –liiketoimintayksiköstä: “Toivotamme Instan tervetulleeksi ng Connect –ohjelmaan. IoT:n tietoturva on kriittinen tekijä ohjelmoitavassa maailmassa, jossa sadat miljoonat ihmiset ja laitteet ovat kytkettyinä tietoverkkoihin. Uusien tietoturvateknologioiden muuntaminen toimiviksi ratkaisuiksi ja liiketoimintamalleiksi edellyttää syvää teknistä osaamista ja aktiivista yhteistyötä eri osapuolten välillä. Instan tietämys ja osaaminen auttavat yrityksiä kehittämään ja laajentamaan IoT-ympäristöjään turvallisesti.”

Lue lisää ng Connect –ohjelmasta ja IoT Community:sta: www.ngconnect.orgwww.iotcommunity.com.

Insta DefSec Oy on osa Insta Groupia, vuonna 1960 perustettua suomalaista teknologiayritystä, jonka palveluksessa työskentelee 800 huippuosaajaa. Kyber- ja tietoturvallisuuden alueella kehitämme ja toimitamme ratkaisuja, jotka suojaavat asiakkaidemme kriittisiä resursseja sekä parantavat havainnointi- ja reagointikykyä. Ydinosaamistamme ovat PKI, identiteetin- ja avaintenhallinta, tietoliikenteen turvaaminen sekä lokienhallinta ja SIEM. Toteutamme ratkaisumme omiin tai teknologiakumppaneidemme tuotteisiin pohjautuen. Kaikki ratkaisut ovat saatavissa myös palveluna. Asiakaskuntaamme kuuluvat turvallisuusviranomaiset ja muu valtionhallinto sekä yritykset esimerkiksi finanssi-, tietoliikenne- ja energiasektoreilla. Kotimaan lisäksi tietoturvatuotteitamme on käytössä yli 40 maassa. security.insta.fi

Lisätietoja:
Liiketoimintajohtaja Marko Hautakangas, Insta DefSec Oy, 040-772 3022, marko.hautakangas@insta.fi