21.6.2017

Kenttähuollon kuulumiset

Kenttähuolto on Insta Automation Oy:n joustava ja kustannustehokas palvelu eri vaiheissa elinkaartaan olevien sähkönjakelulaitteiden ja -järjestelmien huoltoon.

Asiakkaamme saavat monipuolista ja tehokasta palvelua liittyen kaikkien sähkönjakelulaitteiden ja -järjestelmien huoltoon, korjaukseen, käyttöönottoon tai uusintaan sekä taajuusmuuttajatöihin. Insta Automation Oy,  Kenttähuolto tuotetaan merkkiriippumattomasti  ja asiakaslähtöisesti kokeneen ja ammattitaitoisen henkilöstön toimesta. Asiakaskohtaisesti räätälöity Kenttähuolto auttaa turvaamaan sähkönjakelukokonaisuuksien ennustettavuuden ja käytettävyyden, turvallisuuden ja tuotantovarmuuden. 

Mitä? Kenelle?

Huolto

Korjaus

Käyttöönotto

Uusinta

Asennus

Asennusvalvonta

Mittaus-ja analysointi

Käytönjohto

Sopimukset

Prosessiteollisuus

Metsäteollisuus

Energiantuotanto

Metalliteollisuus

Energiansiirtoyhtiöt

Marine

Teollisuus-ja liikekiinteistöt

Kaupungit ja kunnat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Insta Automation Oy, kenttähuolto on ainoa toimittaja Suomessa, joka pystyy hoitamaan kaikki tarvittavat muuntamohuollot yhdellä sähkökatkolla. Laaja osaaminen ja kumppaniverkosto tekevät Kenttähuollon palvelusta merkkiriippumatonta.  – Lisäksi koordinoimme työn tehokkaasti niin että meillä on vain yksi yhteyshenkilö asiakkaalle päin. Tästä on asiakkaalle suuri taloudellinen hyöty: vain yksi tilaus ja yksi lasku sekä asiakkaan aika vapautuu perustekemiseen huolehtimisen sijaan.

Teknologiaosaaminen ja resurssit yhdeksi kokonaisuudeksi

Ylläpito Kenttähuolto on täysin uudenlainen toimintamalli, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Kokonaisvaltainen ylläpito vie toiminnan uudelle tasolle ja mahdollistaa tuottavuuden parantamisen. 

Perinteisesti kunnossapito on nähty koneiden ja laitteiden huoltona ja korjauksina. Ylläpito Kenttähuolto yhdistää teknologiaosaamisen ja resurssit yhdeksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi digitalisaatiosovelluksen (iNetti-tietojärjestelmä) käyttöönotto sähköjakelujärjestelmän huoltojen toiminnan ohjaamisessa auttaa asiakasta ennakoimaan huoltotoimintaa ja parantamaan tuottavuuttaan. Ammattimaisella johtamisella varmistamme resurssien oikean määrän ja laadun kaikissa tilanteessa

Lue lisää Kenttähuollon palveluista.


Kenttähuolto - nopeaa reagointia, kustannustehokkuutta ja turvallisuutta – esimerkkejä toiminnasta:

Esimerkki 1: Helatorstaiaamuna kello 7.00 erään suomalaisen paperitehtaan suurjännitekeskuksessa syttyi tulipalo. Vain viisitoista minuuttia asiakkaan soiton jälkeen Insta Automation Oy,  Kenttähuollon huoltoasiantuntija oli jo matkalla kohteeseen. Tilannekartoituksen jälkeen hälytettiin lisävoimia. Vaikka palovaurion korjaus vaati kahden suurjännitekaapelin jatkamisen, tehtaan tuotanto jatkui jo perjantaiaamuna, vain vuorokausi ensimmäisestä hälytyksestä.

– Olimme ensimmäinen taho johon asiakas otti yhteyttä ja vastasimme asiakkaan tarpeeseen välittömästi. Toiminta kertoo Kenttähuollon sitoutuneesta ja motivoituneesta halusta ja kyvystä auttaa asiakkaita nopeasti ja ammattitaidolla, Kenttähuollon myyntipäällikkö Mika Salonen kuvaa.

Esimerkki 2: Sairaalan muuntaja vaurioituu ja sairaala on varavoiman varassa. Asiakas soittaa meille torstaina 1.6.2017 illalla n. klo: 20.00 ja kertoo tilanteen. Huoltoasiantuntija lähtee kohteeseen ja samalla selvitetään varamuuntajatilanne. Kenttähuollon Muuramen muuntajahuoltokorjaamolta noudettiin varamuuntaja ja toimitettiin sairaalaan. Muuntaja vaihdettiin ja klo: 04.00 sairaala sai varamuuntajan kautta jännitteen.  

Jälleen kerran motivoitunut henkilöstö toimi ja asiakas sai avun. Osaltamme olimme pelastamassa potilasturvallisuutta ko. kohteessa. Huomion arvoista on myös sairaalan häiriötön toiminta. Seuraavalle päivälle suunnitellut leikkaukset toteutettiin aikataulun mukaisesti ilman teknisiin syihin vedottuja hoitoaikojen perumisia.