29.8.2018

Innovation Summit Helsinki -tapahtuman kuulumisia

Insta Automation oli mukana ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävässä Innovation Summit -tapahtumassa yhtenä sen pääpartnereista. Helsingin Messukeskuksessa 24.8.2018 järjestetyn tapahtuman teemana oli Rakennusaineena äly. Kaupungistuvassa, teollistuvassa ja digitalisoituvassa maailmassa on omat haasteensa, ja tapahtuma tarjosikin näkökulmia ja vastauksia siihen, miten paras mahdollinen arki toimii älykkäässä yhteiskunnassa.

Tapahtumassa kuultiin monia mielenkiintoisia puheenvuoroja eri alojen asiantuntijoilta. Puhujia oli kaikkiaan 27, ja pääpuhujina olivat Alf Rehn, Bruce Oreck ja Mikko Hyppönen.

Kolmeen eri saliin aihepiiriensä mukaan jakautuneiden streamien lisäksi tapahtumassa oli mahdollisuus tutustua Schneider Electricin ja kumppanien tuote- ja palveluportfolioihin Innovation Hub -demoalueella. Kävijöitä Innovation Summit Helsinki veti yli 900.

Insta Automationille tilaisuus oli merkittävä siitäkin syystä, että toimitusjohtaja Timo Lehtinen lanseerasi Industry-streamin puheenvuorossaan uuden palvelutuoteinnovaation, prosessiautomaation Asset Management -konseptimme Insta Effectin.

Digitalisaation, analyytikan ja elinkaaren hallinnan mahdollisuuksiin perustuvasta innovaatiosta voit lukea lisää Insta Effectin tuotesivulta tai Insta Effect -esitteestä.

Alla videotallenne Innovation Summit Helsingin Insta Effect -puheenvuorosta.