31.8.2015

Boliden Harjavalta Oy, Maintpartner Oy ja Insta Automation Oy sopivat kunnossapidon uudesta toimintamallista

Boliden Harjavalta Oy, Maintpartner Oy ja Insta Automation Oy ovat sopineet kunnossapitotoimintojen uudelleenjärjestelystä. Järjestelyn seurauksena Maintpartner Oy:n ja Insta Automation Oy:n tuottamat tuotantoprosesseihin liittyvät kunnossapitopalvelut siirtyvät osittain Boliden Harjavalta Oy:lle. Yhtiöt ovat tuottaneet kunnossapitopalveluita kumppanuussopimuksella Boliden Harjavalta Oy:lle vuodesta 2011.

Järjestelyn myötä noin 90 henkilöä siirtyy liikkeen luovutuksella Boliden Harjavalta Oy:n palvelukseen 1.1.2016 alkaen.

Uudessa yhteistyömallissa Maintpartner Oy ja Insta Automation Oy toimivat Boliden Harjavalta Oy:n kumppaniyrityksinä erikseen määritellyissä kunnossapitotoiminnoissa sekä projektitoiminnoissa. Lisäksi uudessa mallissa hyödynnetään Maintpartner Oy:n kehittämiä simulointi- ja analytiikkatyökaluja, joiden avulla parannetaan entisestään tuotantoprosessien käytettävyyttä.

Viime vuosina kunnossapito on kehittynyt Boliden Harjavalta Oy:ssä myönteisesti muun muassa käyttövarmuuden suhteen. Kunnossapitotoimintojen keskittämisen ja liikkeen luovutuksen tavoitteena on vahvistaa tuotannon ja kunnossapidon yhteistyötä ja siten varmistaa kilpailukykyiset ja laadukkaat prosessit sekä toiminnan tehokkuuden parantuminen.

Lisätietoja antavat:

  • Boliden Harjavalta Oy, toimitusjohtaja Timo Rautalahti, puh. 050 598 7620
  • Maintpartner Oy, toimitusjohtaja Markku Simola, puh. 050 454 6605
  • Insta Automation Oy, toimitusjohtaja Timo Lehtinen, puh. 040 779 9414